Cecilia Beretta

Pasqua perekonna pärl Cecilia Beretta asutati 1980. aastate alguses eesmärgiga toota kvaliteetseid ja tugeva iseloomuga Verona veine. Kogu Cecilia Beretta tegevus keskendub vaid kõrgetasemelisele tootmisele hoides koguse eksklusiivselt umbes 300 000 pudeli juures aastas.
Cecilia Beretta veinid on ainulaadse ja ennekõike iidse veinikultuuri au sees hoidmise vili – keskendutakse peamiselt kohalikule Corvina viinamarjasordile ning kasutatakse appassimento tootmisstiili.

Appasimento on sajandeid vana meetod, mis on ainulaadne kogu maailmas. Selle käigus valitakse välja parimad viinamarjad, need korjatakse käsitsi ja seejärel asetatakse puidust kastidesse. Siin, hoolikalt üksteisest eraldatult, jäetakse kobarad umbes neljaks kuuks kuivama.

Toimuv muutus on Cecilia Beretta punaste veinide rikkuse saladus: viinamarjad kaotavad kuivades vedelikku, läbi mille jääb pressimiseks alles vaid eriti kontsentreeritud ja rikkalik mahl.

Kinnitan, et olen vähemalt 18-aastane

Meie e-poe külastamiseks peate olema vähemalt 18 aastane.