Värvus: kirgas, hele-kollane, tiheda ja peenikese mulliga.
Aroom: intensiivne, lopsakas, puuviljane, kus on tunda tsitruselisi puuvilju, nagu punast greipi, laimi, valgeid metsalilli, kerget vaniljest ning mesist alatooni koos mandlise noodiga.
Maitse: kuiv, puuviljane, elegantne, keskmise täidlusega, keskmise happesusega, kreemiselt ümar ning kergelt vaniljene. Maitses domineerivad tsitruselised puuviljad, mida täiendab mõnus brioche’sus. Järelmaitse on pikk ja puuviljane, mida katab elegantne happesus koos mandlise nüansiga.
Toidusoovitus: Aperitiiviks, mereannid ja kalast valmistatud eelroad, koorikloomad, linnulihast suupisted ja küpsetatud valged kalaroad.
Huvitavat: Viinamarjad korjatakse Châtillonnais, Côte Chalonnaise ja Mâconnais piirkondadest. Peale kääritust vein laagerdub 6 kuud 90% ulatuses roostevabast terasest tankides ning 10% ulatuses tammevaatides. Cuvee’s kasutatakse 15% ulatuses veine eelnevatest aastakäikudest. Teine kääritus pudelis ning autolüüs traditsioonilisel meetodil kestab 18 kuni 20 kuud.