Värvus: kirgas, heledam kuldkollane.
Aroom: üle keskmise intensiivsusega, puuviljane, kus on tunda magusat (suhkrustatud) sidrunit, kollaseid õunu, mandlit, briošš’i, lillelisi noote, vürtse, õrnalt mesiseid ning vaniljeseid nüansse.
Maitse: kuiv, puuviljane, siidine, üle keskmise täidlusega, keskmine+ happesusega, suurepärases tasakaalus, rikkaliku maitsega, järelmaitse on kauakestev mida iseloomustab soojendav briošš koos mandlise-vürtsise noodiga.
Toidusoovitus: Valge kala, valge liha koorekastmes, pasteedid, koorikloomad, küpsemad lehmapiimajuustud.
Huvitavat: Veini kääritatakse tammevaatides 3-6 nädalani, millest 60% on uued vaadid. Laagerumine toimub 12-15 kuud tammevaatidest, millest uued vaadid moodustavad 25%. Aastane toodang on ca 7500 pudelit.









