Värvus: tumedam purpurpunane.
Aroom: intensiivne, marjaselt lopsakas, kus on tunda punaseid sõstraid, punast kirssi, maasikat, purustatud pohla, vürtse, purustatud valget pipart, kerget vaniljesust ja ürdiseid noote.
Maitse: kuiv, lopsakalt marjane, heas tasakaalus, keskmise kehandiga, keskmise happesusega, tanniinid on elegantsed ning lihvitud, maitses domineerivad punased marjad ja vürtsikas-, kergelt vaniljene noot, järelmaitse on pikk, mida kannab tihe marjane mahlakus koos magusalt vürtsiste nootidega.
HUVITAVAT “Les Rouges” aed asetseb nõlval, kust vaadates alla, avaneb vaade Echezeaux Grand Cru viinamarjaaedadele. Veini kääritus toimub koonilise kujuga tammevaatides 18 kuni 25 päeva. Vein laagerdub 14 kuni 18 kuud tammevaatides, millest 20% kuni 30% on uued tammevaadid.









