Välimus: hele, kuldkollane.
Aroom: intensiivne, puuviljane, kus on tunda valget virsikut, kollast õuna, pirni, akaatsiat, kergeid vaniljeseid ja tammepuiduseid noote, kreemist alatooni ning mineraalsust.
Maitse: kuiv, puuviljane, kreemjas, üle keskmise täidlusega, elegantse happesusega, heas tasakaalus. Järelmaitse on pikk ja puuviljane koos vaniljeste ja mineraalsete nüanssidega.
Toidusoovitus: Linnuliha kooreses kastmes, hautatud vasikaliha, lõhe-sashimi, hiidkreveti karri, Aasia köök, kitsejuustud.
Huvitavat: Veini kääritus kestab 5-6 nädalat, millest 30% käärib tammevaatides ja 70% roostevabast terasest tankides. Vein laagerdub 8 kuud, kus 30% laagerdub tammevaatides ja 70% roostevabast terasest tankides.









