Värvus: kirgas, helekollane.
Aroom: intensiivne, puuviljane, elegantne, kus on tunda magusat sidrunit, kollast õuna, lillelisi noote, kerget vaniljest ja mesist alatooni.
Maitse: kuiv, küpselt puuviljane-tsitruseline, keskmise täidlusega, üle keskmise happesusega, heas tasakaalus, mineraalne. Järelmaitse on pikk ning tsitruseline koos mõnusa puuviljase noodiga.
Toidusoovitus: Road valgetest lihadest ja mageveekaladest, terriinid, pasteedid, pehmed lehmapiimajuustud
Huvitavat: Marjad korjatakse Saint Aubin, Meursault ja Puligny-Montrachet piirkondade aedadest. Veini kääritatakse 5 kuni 6 nädalat, kus 50% veinist käärib tammevaatides ja 50% roostevabast terasest tankides. Laagerdumine kestab 8 kuni 12 kuud, sellest 50% terastankides ja 50% tammevaatides.









