Värvus: sügav rubiinpunane.
Aroom: Meeldivate punaste marjade (vaarikas, ploom) ja ürtide noodid.
Maitse: Pehme ja siidine, sametiste tanniinidega.
Toidusoovitus: Kergesti joodav vein, mis sobib hästi paljude toitudega: maitsvad pastad, supid ja hautised, grillitud tuunikala, part, vasikaliha, talle- ja sealiharoad.
Serveerida temperatuuril 16–18 °C.
HUVITAVAT
Viinamarjad korjatakse, pressitakse ning leotatakse kestadel mitu tundi. Seejärel lisatakse valitud pärmid, et alustada käärimist kontrollitud temperatuuril 20–22 °C umbes 10 päeva jooksul.
Käärimise ajal tehakse sagedasi remontage’e (mahla ringlussevõtmine läbi kestade), et soodustada maitse ja värvi ekstraheerimist. Malolaktilise käärimise järel hoitakse veini mitu kuud roostevabast terasest mahutites enne villimist. 








