Värvus: hele õlgkollane, kergelt roheka alatooniga, pideva-, elegantse- ja peene mulliga
Aroom: värske, puuviljane, on tunda õunu, virsikut, sidrunikoort, aprikoosi, ananassi, pirni, kerget lillelisust;
Maitse: lopsakas, värske, puuviljane, suurepärane hapete ja puuviljasuse tasakaal. Keskmise täidlusega, kus domineerivad rohelised õunad,virsikud, tsitruselised. Kergelt kreemise alatooni ja pika järelmaitsega;
Serveerimissoovitus: suurepärane vahuvein aperitiiviks, sobib erinevate kanalihast- ja mereandidest valmistatud pastaroogadega, valges veinis ürtidega hautatud sinimerekarbid, tuunikala tartar, pehmemad- ja värskemad lehmapiimajuustud.
Serveerimistemperatuur: 6 – 8 ̊ C
Toote iseloomustus: viinamarjad korjatakse käsitsi augusti lõpus, siis kui marjad on saavutanud optimaalse küpsuse ja happete tasakaalu. Veinivirde fermentatsioon toimub temperatuuril +14°C kuni +16°C. Fermentatsiooniprotsessi käigus ei toimu veini malolaktilist fermentatsiooni (s.t. et veinis säiliks särtsakas aroom ja happelisus).