küps-täidlane

Cecilia Beretta Ripasso Superiore 75cl

Tootja: Cecilia Beretta
Kampaania
14,83  19,77  / liiter

Värvus: sügav, rubiinpunane.
Aroom: jõuline, puuviljane, aromaatne, milles on tunda musta kirssi, mustsõstart, röstitud mandlit, vaniljet, musta ploomi, vürtse, nahka, tubakat. Kergelt suitsune.
Maitse: lopsakas, pehme, täidlane, vürtsine, on tunda kirssi, mustsõstart, ploomi, heas tasakaalus happed ja pehmed tanniinid, pika järelmaitsega.

Serveerimissoovitus: grillitud lamba-, veise- ja ulukiliha, sealihaguljašš, seenerisotto, Veisst valmistatud vürtsikamad pasta- ja pajaroad, vanemad- ja tugevama iseloomuga juustud, nagu näiteks Piave, Pecorino, Asiago või Montegrappa.
Serveerimistemperatuur: 16 – 18 ̊ C

Toote iseloomustus: peale viinamarjade pressimist, jäetakse saadud mahl laagerduma viinamarjakestadele 15 päevaks, koos igapäevase remontage’ga. Virde fermentatsioon toimub temperatuuril 24 – 25°C, mis kestab kuni veebruari alguseni. Sellele järgneb veini teine fermentatsioon Amarone valmistamisest järgi jäänud viinamarjakestadel. Veini kahekordsele kääritamisele järgneb laagerdumine 12 kuud erineva suurusega tammevaatides. Peale laagerdust, erinevad veinisordid segatakse ja jäetakse järellaagerduma pudelitesse veel 6 kuuks.

Brändist

Cecilia Beretta

Vaata lähemalt