Värvus: kirkalt helekollane, roheka varjundiga
Aroom: delikaatne ja värske, esile kerkib kollane õun, metsvaarikas, metsmaasikas ja sidrunikoor, lisanduvad biskviit, valged lilled ja vürtsid.
Maitse: keskmise täidlusega, marjane lopsakus heas tasakaalus mineraalse happesusega, järelmaitses kestev tsitruseline mahlakus koos brioche`i ja mandlinüansiga.
Serveerimissoovitus: ideaalne aperitiiv, ürdivõiga küpsetatud kammkarbid, suitsune lõhe tarrendis, sushi, friteeritud kevadrullid, kooresed pastaroad, praetud/grillitud kana- ja kalaroad, laagerdunud juustud.
Serveerimistemperatuur : 6 – 8 ̊ C
Toote iseloomustus: šampanja valmistamisel on veinide segus (assemblage) kuni 30% ulatuses kasutatud eelnevate aastakäikude veine. Šampanja teine fermentatsioon toimub pudelis, pärmisettel, mis vältab keskmiselt 42 kuud. Peale ümberkorkimist „rahuneb“ šampanja veel täiendavalt 6 kuud veinikeldrites.








