Värvus: kirgas, kuldkollane.
Aroom: aromaatne, tunda on küpseid tsitruselisi, valget sõstart, küpseid luuviljalisi, metsmaasikat, brioche’i, mandlit ja valgeid lilli.
Maitse: keskmise täidlusega, üle keskmise happesusega, tsitruseline, kollane õun, punased metsamarjad, brioche’i, pikk mineraalne järelmaitse koos kreemise metsmaasikase nüansiga.
Serveerimissoovitus: austrid, kammkarbid, grillitud kana- ja kalaroad, suitsune lõhe tarrendis, kõrgema rasvasisaldusega, laagerdunud lamba- ja lehmapiimast juustud.
Serveerimistemperatuur: 6 – 8 ̊ C
Toote iseloomustus: šampanja valmistamiseks kasutatakse vaid seitsme parima Grand Cru piirkonna viinamarju. Šampanja teine fermentatsioon pudelis minimaalselt 60 kuud. Pärast ümberkorkimist veel 6 kuud veinikeldris.








