Värvus: kuldkollane
Aroom: linnased, pähklised ja röstised noodid
Maitse: värske ja humalane, karakteriga
Toidusoovitus: värsked juustud, värsked köögiviljad, seened, mereannid, valge kala, liha.
Serveerimistemperatuur: 6 – 8 °C
Estrella Galicia on valmistatud valitud linnastest ja eriti mõrkjatest humalatest. Keetmis-, käärimis- ja laagerdumisprotsess kestab üle 20 päeva, mis annab õllele meeldiva ja iseloomuliku humalamaitse.
HUVITAVAT
1906. aastal naastes Mehhikost asutas Jose Mª Rivera Corral “La Estrella de Galicia” pruulikoja A Coruña-nimelisse linna, mis asub Hispaanias Galicia loodeosas. Täna juhib ettevõtet perekonna viienda generatsiooni esindaja ning vaatamata õllebrändi põhisloganile: “We want to be the most loved beer not the most sold” on Estrella Galicia tänaseks suurima müügiga Hispaania õlu kohalikul turul ning ekspordib oma tooteid 70 erinevasse riiki üle maailma.









