Värvus: merevaigu tooni
Aroom: puuviljane, floraalne
Maitse: kergelt magusa-poolne, maitses võib leida vihjeid mandariinile, aprikoosile, banaanile ja tugevale alkohoolsusele.
Serveerida 10°-14°C vahemikus
Toidusoovitus: vürtsikamad toidud, pehmemad kreemised juustud.
HUVITAVAT
La Trappe õllede ajalugu ulatub aastasse 1884, sellest ajast peale on mungad pruulinud neid täidlaseid ja maitselt rikkalikke Trappist õllesid Brewery de Koningshoeven`i nimelises pruulikojas kloostriseinte vahel. Õllede kõrgetasemeline kvaliteet käib käsikäes munkade suure pühenduvusega, mille juurde kuuluvad ka palvused ja töö tegemine kloostri hüvanguks. Trappist õlledele on omane annetada osa tulust heategevuseks- nii ka La Trappe. La Trappe õllede teine fermentatsioon toimub pudelis.








