Värvus: kirgas helekollane
Aroom: värske ja intensiivne, esile kerkivad ananass, kollane melon, virsik ja laim, lisanduvad kerge briošš ning kooresed noodid.
Maitse: keskmise täidlusega, tsitruseline happesus heas tasakaalus lopsaka puuviljasusega, järelmaitses kreemine ja värskendav mineraalsus.
Serveerimissoovitus: suurepärane aperitiiv, kerged suupisted ja salatid mereandidest, suitsulõhe, suitsukanasalat, kana-riisipada, sushi, keskmiselt laagerdunud juustud, banaanipannkoogid, tikri-martsipanikook, kuivatatud puuviljadest valmistatud kissell.
Serveerimistemperatuur: 5 – 7 ̊ C
Toote iseloomustus: cuvee segatakse viinamarjade korjele järgneva aasta kevadel, teine kääritus pärmisettel (sur lie), vältab minimaalselt 15 kuud.
Peale ümberkorkimist rahuneb vahuvein täiendavalt veel 4 kuud keldrites.









