Värvus: tume karmiinpunane
Aroom: intensiivne ja värskelt marjane, esile kerkivad mustsõstar ja must kirss, millele lisanduvad kergelt vürtsised noodid
Maitse: keskmise täidlusega ja marjaselt värske, marjatanniinid on erksad ning pehme struktuuriga
Serveerimissoovitus: grillitud punane liha, kus lisandina on juures wokitud juurviljad, veiselihast valmistatud hamburger, kooreses kastmes pastaroad, ahjupart kergelt vürtsika kirsikastmega, värskemad- ning keskmise rasvasisaldusega lehmapiimast valmistatud juustud
Serveerimistemperatuur: 15-17 ̊ C
Toote iseloomustus: viinamarjade kasvupiirkond asub Trapani provintsis. Marjade korje toimub oktoobri alguses.
Peale viinamarjade pressimist toimub veinivirde kääritus +28 ̊ C juures kuni 15 päeva.








