Värvus: kirgas, kuldse helgiga heledam oranž.
Aroom: intensiivne, värske, tsitruseline, kus on tunda sidrunit, greipi, vürtse, balsamico’t, münti, ürdiseid noote ning valget purustatud pipart.
Maitse: kuiv, lopsakalt Puuviljane, keskmise täidlusega, keskmine+ happesusega, heas tasakaalus, kergelt on tunda tanniine, mis lisavad veinile tugevust, maitses on kesksel kohal tsitruselised puuviljad. Vein on pika järelmaitsega, mida kannab tsitrusviljade mahlakus koos mõnusalt vürtsika alatooniga.
Veini valmistamisel on Inzolia marjadest saadud mahla hoitud viinamarjakestadel 2-3 nädalat ja Zibibbo marjadest saadud mahla 6 nädalat. Peale seda on veinid omavahel segatud ja jäetud laagerduma pärmisettele, minimaalselt 6 kuuks.









