Värvus: sügav õlgkollane
Aroom: aromaatne, karge ja külluslikult puuviljane, õunanüanssidega lopsakas ja happeline vein
Maitse: kuiva ja karge happega, harmooniline ja meeldiva fooniga elegantne maitsebukett, milles segunevad õunad ja laimist juhitud kerge ürdisus
Serveerimissoovitus: roheline salat, kala, eriti ahjukala, krevetid, krabisalat ja sealiharoad, rosmariinikana, spaghetti carbonara, risotto või cesari salat; kerged rasvased juustud. Suurepärane igapäevane toiduvein, mis sobib väga paljude roogadega.
Serveerimistemperatuur: 10 – 12 ̊ C
Toote iseloomustus: Cortese viinamarjast tehtud Gavit on hoitud enne pudeldamist pärmisettel, andmaks veinile iseloomulikku kreemjat pehmust ja säilimispotentsiaali. Vein on suurepärane ka 2 – 3 aasta jooksul pärast korjet.









